Sari la conținut

Plata si livrare

Preluarea coletului

In momentul preluarii pachetului, verificati continutul acestuia. Daca pachetul este avariat, si nu este anexat procesul verbal legat de avaria acestuia, va rugam, nu preluati pachetul. In cazul lipsei unor produse, va rugam sa ne contactati, si noi va trimitem articolul lipsa, sau va trimitem banii pentru articolul lipsa in termen de 30 de zile. Pentru validarea altor reclamatii, va rugam pastrati bonul de achitare a coletului. Pachetele sunt livrate de catre o firma partenera!

Timpul de livrare

Termenul de livrare este intre 2 si 7 zile. In cazul unor cereri foarte mari, se poate intampla ca unele produse din aceeasi comanda sa fie livrate in mai multe pachete si este posibil ca termenul de livrare de 7 de zile sa fie depasit, astfel timpul de intarziere se poate extinde pana la maxim 10 zile.

Cheltuielile de livrare

Pentru produsele comandate, Dumneavoastra platiti doar la preluarea coletului (ramburs). Cheltuiala de livrare pentru fiecare comanda este in functie de greutatea coletului. In cazul in care comanda va fi livrata in mai multe pachete, Dumneavoastra suportati doar cheltuielile aferente primului pachet. Preturile sunt exprimate in LEI!

La comenzi de peste 200 lei transportul este GRATUIT, DAR FARA KM EXTERIORI!

Returnarea produselor

DecoNinja.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, DecoNinja.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:
Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii MICRO LASER CC ART SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.
MICRO LASER CC ART SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care MICRO LASER CC ART SRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).
Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:
–  contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;
–  furnizarea de Bunuri si/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
–  furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;
–  furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
–  furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;
–  furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
–  contractele în cazul cărora Cumparatorul a solicitat în mod special Vanzatorului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparaţie sau de întreţinere.
Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, Vanzatorul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de Cumparator sau furnizează alte Bunuri decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreţinere sau de reparaţie, dreptul de retragere se aplică respectivelor Servicii sau Bunuri suplimentare;

Consumatorul informeaza MICRO LASER CC ART SRL cu privire la decizia de retragere din contract prin completarea formularului de returnare produs si trimiterea acestuia prin email la contact@deconinja.ro

Atentie!
Dacă doriti să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită.

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.
Va rugam ca in momentul expedierii coletul sa contina urmatoarele documente/date:
1. Copie dupa factura
2. Certificatul de garantie al produsului in original
De retinut:
In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Protectia Datelor cu Caracter Personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private In sectorul comunicatiilor electronice , DecoNinja.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este adresarea de mesaje publicitare si efectuarea de activitati de marketing direct, precum si furnizarea de bunuri si servicii. Informatiile Inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator, precum si de catre partenerii contractuali ai acestuia.

Prin transmiterea voluntara a oricaror date personale prin intermediul site-ului, utilizatorii isi exprima acordul ca datele lor sa fie prelucrate de catre DecoNinja.ro, in scopurile mentionate. De asemenea, utilizatorii isi exprima consimtamantul in vederea primirii de comunicari comerciale de la DecoNinja.ro, persoanele imputernicite de aceasta si partenerii sai contractuali.

Datele firmei

MICRO LASER CC ART SRL
CUI: 34596170
J29 /790 /2015
str. Delfinului 22A, Ploiesti, Prahova